Blog

Fysio in Oosterhout

Bent u op zoek naar een fysio in de omgeving van Oosterhout? Fysioprofit staat voor u klaar met een team van ervaren fysiotherapeuten die u graag willen helpen bij het voorkomen en verminderen van uw klachten. Ook voor revalidatie en voedingsadvies kunt u bij ons terecht!

 

Fysiotherapie bij Fysioprofit

Stress, ziektes, overbelasting en een verkeerde houding hebben een sterke werking op het menselijk lichaam. De meeste klachten worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren van spieren, pezen, gewrichten en banden. U kunt bij Fysioprofit in Oosterhout terecht voor het behandelen en voorkomen van klachten. Onze gemotiveerde fysiotherapeuten behandelen elke patiënt heel persoonlijk. Er wordt aandachtig gekeken naar de lichamelijke staat, de klachten en de mogelijkheden. We ontwikkelen dan een goed uitgewerkt advies en bespreken die met u. Uit dit gesprek wordt een persoonlijke en op maat gemaakte behandeling opgezet. Wij behandelen u net zo lang tot beide partijen tevreden zijn met het resultaat.

Fysio bij Fysioprofit in Oosterhout

Wilt u uw klachten verminderen of revalideren na een zware operatie? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om u te voorzien van de beste zorg. Fysioprofit in Oosterhout biedt naast algemene fysiotherapie verschillende soorten specialisaties aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Specialisaties Fysioprofit

Naast algemene fysiotherapie biedt Fysioprofit verschillende specialisaties aan. Zo zijn onze ervaren therapeuten gespecialiseerd in het bieden van hulp bij revalidaties. Wij bieden de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen om de revalidatie op te starten. Zodra wij verbetering merken en het voor u mogelijk is om zich te verplaatsen, wordt de behandeling voortgezet in een van onze praktijken. Ook helpen wij sporters van verschillende leeftijden en sportniveaus met het voorkomen en verhelpen van klachten en blessures. Maar ook voor handtherapie en persoonlijk voedingsadvies staan de fysiotherapeuten van Fysioprofit voor u klaar. Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van een speciale techniek, de PRT methode. Deze methode is bijvoorbeeld te gebruiken na een spondylodese of bij een wortelkanaal stenose. Per patiënt wordt naar de persoonlijke situatie en lichaamstoestand gekeken en op basis daarvan wordt bepaald of de techniek wordt toegepast.

Samen werken we aan uw klachten. Neem contact met ons op!