FYSIOPROFIT

FYSIOTHERAPIE WAALWIJK

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Waalwijk? Kom dan naar Fysioprofit! Bij ons staat een team klaar om u te adviseren, behandelen en begeleiden. Wij helpen u zodat uw lichaam weer optimaal kan functioneren en uw prestaties verbeteren. Wij handelen naar uw herstelvermogen met een persoonlijke aanpak. Kom langs bij een van onze praktijken in Waalwijk of Oosterhout!

FYSIOPROFIT

IN PROFESSIONELE HANDEN

Lichamelijke klachten kunnen u behoorlijk belemmeren in het dagelijks leven. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer soepel in beweging zijn om te doen wat u belangrijk en leuk vind. De basis van een goed herstel is een volledig beeld van uw klachten. Daarvoor nemen we de tijd. Bij Fysioprofit hebben we jarenlange ervaring met het aanpakken van klachten. In overleg met u stellen we een behandelplan op.

Specialisaties Fysioprofit

Fysioprofit biedt nog meer behandelingen aan. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor medical taping en COPD behandelingen.

FYSIOPROFIT

TEAM FYSIOPROFIT

Fysioprofit bestaat uit drie geregistreerde fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Wij zijn erop gesteld om u van uw klachten te verhelpen. Dit doen wij in één van onze fysiopraktijken in Waalwijk of Oosterhout. Beide praktijken zijn voorzien van moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten, een ruime oefenzaal en ruime behandelkamers.

Maak alvast kennis met ons team!

TEAM FYSIOPROFIT

De PRT methode is een van de specialisaties van Fysioprofit. Hierbij gaan wij uit van een actief herstel in plaats van een passief herstel. Een passief herstel is lichaamseigen en aangeboren. Bij een actief herstel is de behandeling gericht op het herstellen van de belastbaarheid door middel van actieve functionele oefeningen. Na een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten gaan wij over op een try-out. Er worden verschillende oefeningen gedaan om te achterhalen welke oefeningen de klacht provoceren. Deze oefeningen worden uitgevoerd tot de pijngrens wordt bereikt, dan geeft het lichaam aan genoeg belast te zijn. Vervolgens wordt het natuurlijk herstelproces van het lichaam in gang gezet. De belastbaarheid van het lichaam neemt toe en zodra de structuur voldoende hersteld is zal de pijn geheel verdwenen zijn!

FYSIOPROFIT

FYSIOTHERAPIE IN WAALWIJK BIJ FYSIOPROFIT

Wilt u actie ondernemen tegen uw klachten? Bij Fysioprofit in Waalwijk werken we aan uw persoonlijke doel. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

WAALWIJK

CONTACTGEGEVENS

Adres
Lijsterbesstraat 2
5143 EA Waalwijk

Telefoon* (0416) 560 867

Email info@fysioprofit.nl

* Indien niet aanwezig staat de telefoon altijd door geschakeld.

WAALWIJK

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 06.45 – 20.30 uur
  • Dinsdag 07.30 – 18.00 uur
  • Woensdag 06:45 – 18.00 uur
  • Donderdag 07.30 – 18.00 uur
  • Vrijdag 06.45 – 17.30 uur
  • Zaterdag 09.00 – 12.00 uur

Andere tijden in overleg, telefonisch bereikbaar. Telefoon staat doorgeschakeld

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next