Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Waalwijk? Kom dan naar Fysioprofit! Bij ons staat een team klaar om u te adviseren, behandelen en begeleiden. Wij helpen u zodat uw lichaam weer optimaal kan functioneren en uw prestaties verbeteren. Wij handelen naar uw herstelvermogen met een persoonlijke aanpak. Kom langs bij een van onze praktijken in Waalwijk of Oosterhout!

In professionele handen

Lichamelijke klachten ontstaan doordat het lichaam niet in staat is om aan bepaalde verwachtingen te voldoen. Het lichaam kan niet op leven naar de normen die worden gesteld op het werk of tijdens het sporten. Dat uw lichaam op het moment niet in staat is om deze handelingen te doen, betekent niet dat dit altijd zo moet blijven. Om dit te veranderen kunt u gericht gaan oefenen. Hierdoor zal het lichaam zich geleidelijk aanpassen en worden de handelingen gemakkelijker. Bij Fysioprofit hebben we jarenlange ervaring met het aanpakken van klachten. We kijken minder naar details en meer naar het geheel. Het functioneren bepaalt de kwaliteit van uw lichaam.

Fysiotherapie in Waalwijk

Specialisaties Fysioprofit

Fysioprofit biedt nog meer behandelingen aan. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor medical taping en COPD behandelingen.

Bekijk hier nog meer diensten van Fysioprofit.

Team Fysioprofit

Fysioprofit bestaat uit drie geregistreerde fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Wij zijn erop gesteld om u van uw klachten te verhelpen. Dit doen wij in één van onze fysiopraktijken in Waalwijk of Oosterhout. Beide praktijken zijn voorzien van moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten, een ruime oefenzaal en ruime behandelkamers.

Maak alvast kennis met ons team!

PRT methode

De PRT methode is een van de specialisaties van Fysioprofit. Hierbij gaan wij uit van een actief herstel in plaats van een passief herstel. Een passief herstel is lichaamseigen en aangeboren. Bij een actief herstel is de behandeling gericht op het herstellen van de belastbaarheid door middel van actieve functionele oefeningen. Na een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten gaan wij over op een try-out. Er worden verschillende oefeningen gedaan om te achterhalen welke oefeningen de klacht provoceren. Deze oefeningen worden uitgevoerd tot de pijngrens wordt bereikt, dan geeft het lichaam aan genoeg belast te zijn. Vervolgens wordt het natuurlijk herstelproces van het lichaam in gang gezet. De belastbaarheid van het lichaam neemt toe en zodra de structuur voldoende hersteld is zal de pijn geheel verdwenen zijn!

Fysiotherapie bij Fysioprofit in Waalwijk of Oosterhout

Wilt u actie ondernemen tegen uw klachten? Bij Fysiotherapie Fysioprofit in Waalwijk werken we aan uw persoonlijke doel. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom in een van onze praktijken in Waalwijk of Oosterhout!

Contact