FYSIOTHERAPIE OOSTERHOUT

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Oosterhout? Kom dan naar Fysioprofit! Ons team staat klaar om u te adviseren, behandelen en begeleiden. Wij helpen u zodat uw lichaam weer optimaal kan functioneren en uw prestaties verbeteren. Kom langs bij onze praktijk in Oosterhout!

Jarenlange ervaring

Lichamelijke klachten ontstaan doordat het lichaam niet in staat is om aan bepaalde verwachtingen te voldoen. Dat uw lichaam op het moment niet in staat is om deze handelingen te doen, betekent niet dat dit altijd zo moet blijven. Door gericht te oefenen zal het lichaam zich geleidelijk aanpassen en worden de handelingen gemakkelijker. Bij Fysioprofit hebben we jarenlange ervaring met het aanpakken van klachten.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag zo snel mogelijk van uw klachten af. Dit doen wij in één van onze fysiopraktijken in Oosterhout of Waalwijk. Beide praktijken zijn voorzien van moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten, een ruime oefenzaal en ruime behandelkamers.

Fysiotherapie in Oosterhout

Specialisaties Fysioprofit

Fysioprofit biedt nog meer behandelingen aan. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor medical taping en COPD behandelingen.

Bekijk meer diensten van Fysioprofit

Actief herstel met de PRT methode

De PRT methode is een van de specialisaties van Fysioprofit. De methode gaat uit van een omschakeling van passief naar actief herstel. Waar de therapeut vroeger vooral aan het ‘behandelen’ was, is de functie van een fysiotherapeut tegenwoordig veel meer gericht op begeleiding.

Dit houdt niet in dat wij geen passieve revalidatie meer hanteren, maar gaan daar waar mogelijk zoveel mogelijk over op actief herstel. Oefening en training staan hierbij centraal.

Fysiotherapie in Oosterhout bij Fysioprofit

Heeft u klachten die u belemmeren in het dagelijks leven? Maak een afspraak bij Fysioprofit in Oosterhout om van uw klachten af te komen.

CONTACTGEGEVENS

Adres
Beneluxweg 5
4904 SJ Oosterhout

Telefoon* (0162) 46 6 244

Email info@fysioprofit.nl

* Indien niet aanwezig staat de telefoon altijd door geschakeld.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 07.30 – 19.00 uur
Dinsdag 07.30 – 18.00 uur
Woensdag 13.30- 18.00 uur
Donderdag 07.30 – 14.30 uur
Vrijdag 07.30 – 15.00 uur
Andere tijden in overleg, telefonisch bereikbaar -> telefoon staat doorgeschakeld
NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

CONTACT