Het team

MARIANNE ROZA

Secretariaat Waalwijk

MARIANNE ROZA

SPECIALISATIES van Marianne

Marianne is aanwezig op: 

maandag, dinsdag en donderdag

In 1983 ben ik afgestudeerd bij de Inservice opleiding A Verpleegkundige. Ik heb gewerkt in het Willem-Alexander ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch op de afdeling orthopedie en oogheelkunde.

Sinds 2000 werk ik op de praktijk. Ik verzorg de patiënten- en de financiële administratie, daarnaast zorg  ik voor de kwaliteitsbewaking en heb de regie over het HKZ handboek (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

Voor de mensen/patiënten die bij ons op de praktijk komen ben ik ‘het gezicht van de balie’: ik sta de mensen te woord, zorg dat mensen ingepland worden, zorg voor een kopje koffie, en bied hulp bij aan-en uitkleden.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next