WAAR HEB JE LAST VAN?

KLACHTEN

Met lichamelijke klachten kunt u het beste terecht bij een fysio bij u in de buurt. Fysioprofit is dé fysiotherapeut in Waalwijk waar u langs kunt komen met al uw lichamelijke klachten. Fysioprofit is expert in het verhelpen van rugpijn, knieproblemen, gevolgen van Reuma, COPD en etalagebenen. Maak een afspraak of kom langs in onze praktijk aan de Lijsterbesstraat 2 in Waalwijk.

Rugklachten fysio

Met rugpijn kunt u bij de specialisten van Fysioprofit terecht. De meeste mensen komen bij ons langs met lage pijn in de rug, een versleten rug of zelfs een hernia. Onze experts behandelen u met uiterste zorgvuldigheid. Wij bestrijden de symptomen en pakken het probleem bij de oorzaak aan. Heeft u rugklachten? Maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten in Waalwijk.

knieproblemen

knieproblemen kunnen verschillende symptomen hebben en ook verschillende oorzaken. Fysioprofit in Waalwijk heeft hoe dan ook altijd de juiste behandeling voor u. Afhankelijk van de pijn die u ervaart stellen wij een duidelijk behandelplan voor u op. Plan een intakegesprek in met één van onze fysiotherapeuten, zij helpen u graag verder. Zo bent u snel weer op de been.

Reuma

Bewegen is belangrijk bij reuma. Onze deskundige fysiotherapeuten leren u bewegen met reuma zodat u zolang mogelijk met zo min mogelijk last kunt blijven bewegen. Een persoonlijk behandelplan wordt voor u opgezet door onze experts. Fysioprofit in Waalwijk is aangesloten bij het Reuma Netwerk Midden-Brabant en is dus de juiste plek om aan deze problemen te werken.

COPD

Wanneer u last heeft van COPD zijn uw longen beschadigd door de longziekte. Uw energie neemt af en ademen wordt zwaarder. In het dagelijks leven loopt u tegen problemen aan zoals bij boodschappen doen of fietsen. Uw conditie is belangrijk om op peil te houden. Samen met onze fysiotherapeuten stellen wij een behandelplan op om te leven met COPD.

Etalagebenen

Heeft u pijn in uw been tijdens inspanning? Voelen uw voeten of benen koud aan en verbleken deze? Dan heeft u waarschijnlijk last van etalagebenen. Fysioprofit in Waalwijk is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet bewegen & leefstijl. Kom langs bij onze fysiotherapeuten, we helpen u graag verder.

Andere lichamelijke problemen

Voor andere klachten kunt u ook bij ons terecht. Onze specialismes vindt u terug in het menu  boven aan deze pagina. Staat uw probleem of behandeling hier niet tussen? Neem contact met ons op. Samen komen we tot de juiste oplossing voor uw lichamelijke problemen. Met onze jarenlange ervaring hebben we altijd een passende behandeling.

Klachten behandelen bij Fysioprofit in Waalwijk

Voor lichamelijke klachten kunt u bij Fysioprofit in Waalwijk langskomen. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van behandelplannen zodat u zo snel mogelijk pijn vrij bent. Heeft u vragen over behandelingen of onze fysiotherapeuten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder of kom langs in onze praktijk in Waalwijk.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next