Fysioprofit

COPD

COPD is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Ademen is hierdoor moeilijker, daarnaast heb je bij COPD minder energie. Hierdoor kunnen normale dagelijkse activiteiten lastig zijn, zoals traplopen, boodschappen doen of aankleden. Gelukkig is het mogelijk om de klachten van COPD te verminderen dankzij fysiotherapie. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klanten geven ons 5 sterren
Google Reviews

Ervaringen van cliënten

Danny Molenschot
Lees verder
“Goed advies en goede behandeling En mensen die zich proberen in te leven in je situatie”
Jeffrey Bijl
Lees verder
“Goed advies, goede begeleiding. Dankzij de behandelingen kon ik na een schouderprothese weer pijnloos m’n dagelijkste dingen doen waaronder sporten , motorrijden (on en offroad) en weer boogschieten.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk Ik kan weer paardrijden”
Fysioprofit

COPD behandeling

Allereerst is het belangrijk om je conditie op peil te houden als je last hebt van COPD. Bij Fysioprofit kunnen je hier onder deskundige begeleiding aan werken. Tijdens het revalideren leer je meer over wat de longziekte met je lichaam doet en hoe je er beter mee om kunt gaan. We geven je tips om aanpassingen door te voeren in je leven, waardoor je weer dingen kunt doen die je belangrijk vindt. Naast lichamelijke oefeningen om de conditie te verbeteren, zoals fietsen of wandelen, leer je bijvoorbeeld beter omgaan met je energie en krijg je ademhalings- en ontspanningstechnieken.

Samen met onze fysiotherapeuten kijken we naar een geschikt behandelplan voor jouw situatie. Zo wordt er gekeken naar je persoonlijke doelstellingen, en of die haalbaar zijn binnen de periode die je voor ogen hebt. Wanneer je bij ons een behandeling ondergaat, voeren we regelmatig testen uit om het beloop van de COPD aandoening in kaart te brengen.

Fysioprofit

Dé fysiotherapeut in Waalwijk en omstreken

Bij Fysioprofit vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk, met zo min mogelijk moeite, kunt bewegen in het dagelijkse leven. Een van onze methoden is het onder toezicht en begeleiding van onze fysiotherapeut trainen in onze oefenzaal. Hier beweeg je in een veilige omgeving, en kunnen we goed in kaart brengen wat jouw lichaam aan kan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op.