KLACHTEN

REUMA

Vroeger dacht men dat rust de juiste remedie was tegen reumatoïde artritis, maar inmiddels is duidelijk dat bewegen juist beter is. Bewegen zorgt er namelijk voor dat spieren en  gewrichten soepel blijven. Het is wel van belang dat u op een verantwoorde manier beweegt. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van reumatoïde artritis. Tevens is onze praktijk aangesloten bij het Reuma Netwerk Midden-Brabant.

REUMA

REUMA BEHANDELING

Met behulp van een deskundige fysiotherapeut leert u hoe te bewegen als u reuma hebt. Bijvoorbeeld hoe u het beste kunt bewegen met of zonder gewrichtsschade en met of zonder ontstekingen. Ook kan de fysiotherapeut helpen hoe u kracht en stabiliteit van spieren en gewrichten kunt verbeteren, behouden en hoe u veilig kunt sporten.

Onze fysiotherapeuten vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk met zo min mogelijk moeite kunt bewegen in het dagelijkse leven. Met oefentherapie traint u gemiddeld 2 x per week onder begeleiding van de fysiotherapeut in de oefenzaal. De oefeningen en het trainingsniveau zijn persoonlijk op u afgestemd. De oefeningen onderhouden de beweeglijkheid van de gewrichten en verbeteren de spierkracht en conditie. De fysiotherapeut voert met regelmaat testen uit en noteert dit in uw dossier, om het beloop van uw aandoening in kaart te brengen.

 
NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next