FYSIOPROFIT

SAMENWERKINGSPARTNERS

In Waalwijk hebben wij verschillende partners waar wij mee samenwerken. Op deze manier kunnen we u een zo breed mogelijke dienstverlening aanbieden en u vanuit verschillende invalshoeken helpen bij het oplossen van uw klachten.

Fysioprofit:

Indien nodig, dan is behandeling bij u aan huis mogelijk.

SAMENWERKING

PARTNERS

Ook werken wij met beide locaties veel samen met nabij gelegen huisartsenpraktijken. Naast algemeen contact met artsen hebben wij een extra samenwerking met reumatologen en reuma verpleegkundigen vanuit het reumanetwerk waarbij wij zijn aangesloten. – www.reumanetwerkmb.nl

Naast onze samenwerking met het reumanetwerk, zijn wij ook aangesloten bij het Claudicatio Netwerk. Dankzij deze samenwerking hebben wij nauw contact met de vaatchirurgen die zich ook hebben aangesloten bij het netwerk. – www.claudicationet.nl

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next