FYSIOTHERAPIE

SPECIALISMES

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie voor verschillende doeleinden

Fysioprofit – Fysiotherapie Waalwijk is er voor verschillende aandoeningen. U kunt bij ons terecht voor:

Revalideren met Fysioprofit

Fysioprofit helpt u bij uw revalidatie. Onze specialismes zijn enorm breed en daarom hebben wij altijd een gepaste behandeling voor uw klachten. Fysioprofit is tevens aangesloten bij verschillende netwerken van vakspecialisten, zoals het Claudicatio Netwerk en Reuma Netwerk Midden-Brabant. Revalideren doet u het beste bij Fysioprofit in Waalwijk.

Revalideren van sportblessures

Fysioprofit heeft ervaren sportfysiotherapeuten binnen de praktijk. Zij helpen u zo snel en goed mogelijk van uw sportblessure af. Zo staat u snel weer op de baan of in het veld! Meer weten over revalideren van sportblessures? Lees hier meer over onze sportfysiotherapie.

Revalideren van knie klachten

Heeft u last van een ‘total knee’, uw kruisbanden of andere knie klachten? Onze fysiotherapeuten hebben een behandeling op maat om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

Rugklachten fysiotherapie

Zowel hoge rugklachten als lage rugklachten kunnen enorm vervelend zijn. Daar wilt u natuurlijk van af. Onze specialisten helpen u daarbij. Fysiotherapie voor (chronische) rugpijn, herstel van een hernia of een versleten rug? Bij Fysioprofit helpen wij u van uw rugklachten af.

Schouder fysiotherapie

Een schouderblessure of ‘frozen shoulder’ kan tot last zijn in uw dagelijks doen. Een fysiotherapeut legt u uit wat er aan de hand is en geeft advies over bewegen. Fysioprofit helpt u met het omgaan met schouderblessures en het mobiliseren. Maak direct een afspraak.

Revalidatie na operatie

Na een operatie is in de meeste gevallen revalidatie nodig. Dit doet u het beste met hulp van een fysiotherapeut. Benieuwd wat Fysioprofit voor u kan betekenen na een operatie? Neem contact met ons op, samen maken we een revalidatieplan op maat.

PRT Methode

De PRT Methode is een vorm van actieve revalidatie. Het verschil tussen actieve en passieve revalidatie heeft betrekking tot de prikkels die het lichaam nodig heeft. Bij een passief herstel moeten de juiste prikkels aan de betreffende structuur gegeven worden. Actief herstel richt zich meer op een functionele analyse van wat wel en niet kan. We trainen dan de beperkingen zodat uw lichaam actief leert herstellen.

Wilt u alles weten over de PRT Methode? Lees hier alles dat u moet weten of neem contact met ons op.

Personal training / medische fitness

Bent u op zoek naar een personal trainer of medische fitness coach? Bij Fysioprofit helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bespreekbaar te maken of kom langs in onze praktijk in Waalwijk.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next