SPECIALISMES

EERSTE AFSPRAAK

EERSTE AFSPRAAK

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Bij aanmelding voor fysiotherapie wordt er direct een eerste afspraak gepland. Tijdens de eerste afspraak wordt in kaart gebracht wat de klachten zijn waarvoor u komt. Hierbij is het belangrijk dat we weten wat voor beperkingen de klachten in uw dagelijks leven geven. De belangrijkste vraag is eigenlijk wat u zou willen bereiken.

Tijdens de behandelingen, op afspraak, gebruikt Fysioprofit een actieve behandelmethode (PRT methode) om activiteiten en bewegingen te trainen. Tevens leert u hoe u, door gericht  te bewegen, verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

U kunt bij ons met en zonder verwijzing van huisarts of specialist terecht.

WIJ VRAGEN U BIJ DE EERSTE AFSPRAAK MEE TE NEMEN:

Indien nodig, dan is behandeling bij u aan huis mogelijk.

EERSTE AFSPRAAK

algemeen

Bij de tweede afspraak zal direct gestart worden met de behandeling van uw klacht(en). De duur van een behandeling zal gemiddeld 30-60 minuten bedragen (inclusief aan- en uitkleden).

Indien u in het bezit bent van een reanimatie verklaring bent u zelf verantwoordelijk om dat door te geven aan de behandelend fysiotherapeut.

Indien een afspraak om welke reden dan ook niet door kan gaan, dient dit 24 uur voor de afgesproken behandeling gemeld te worden. Bij het niet of niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt het volledige tarief van de voorgenomen behandeling bij u in rekening gebracht. In overleg met het secretariaat of uw behandelend fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next
Afspraak maken

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen!