SPECIALISMES

Orthomoleculaire therapie / voedingsadvies

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE / VOEDINGSADVIES

Orthomoleculaire therapie is een onderdeel van de natuurgeneeskunde. Het benadruk de rol van gezonde, natuurlijke voeding bij het vinden van een optimale gezondheid. Het is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van optimale hoeveelheden van voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, enzymen en essentiële vetzuren.

Als natuurvoedingscoach streeft Joy van Your New Body & Mind ernaar jouw algehele gezondheid te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen. Zij gelooft in de geneeskracht van natuurlijke gezonde voeding. Als orthomoleculair therapeut gaat zij de concentraties aan voedingsstoffen in jouw lichaam tot een optimaal niveau brengen zodat je verminderde of geen gezondheidsklachten meer ervaart. Soms kan er ook sprake zijn van een disbalans in je lichaam waardoor je gezondheidsklachten ervaart, dit zullen we aanpakken door bepaalde eet- of leefstijlgewoontes te vervangen door nieuwe gewoontes. Maar met name door gezonde, pure en natuurlijke voeding kan de gezondheid worden ondersteunt en kan het helpen bij herstel en/of het voorkomen van ziekte. Ook goed gedoseerde voedingssupplementen kunnen hierbij ondersteuning bieden.

Joy streeft ook altijd naar een goed contact met uw huisarts/specialist voor overleg of om eventuele interacties met medicijnen of een behandeling te voorkomen. Op deze manier wordt een zo goed mogelijk effect bereikt.

Het voedingsadvies is altijd persoonlijk en gericht op uw klachten.

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

INDICATIES

Darmklachten, laag energieniveau, intoleranties, allergieën, chronische aandoeningen zoals reuma, (laaggradige) ontstekingen, herstel bij een blessure, menstruatieklachten, PMS, vruchtbaarheidsproblemen, burn-out, depressie, huidproblemen, candida, enz.

Orthomoleculaire Therapie biedt:

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat Joy voor jouw persoonlijke situatie kan betekenen. Samen werken we aan jouw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.