SPECIALISMES

Orthomoleculaire therapie / voedingsadvies

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE / VOEDINGSADVIES

De orthomoleculaire voedingsleer houdt zich bezig met het inzichtelijk maken van de relatie tussen gezondheid en ziekte enerzijds en voeding en voedingssuppletie anderzijds. Het benadruk de rol van gezonde, natuurlijke voeding bij het vinden van een optimale gezondheid. Het is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van optimale hoeveelheden van voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, enzymen, suikers en, essentiële vetzuren. Door gezonde, pure en natuurlijke voeding kan de gezondheid worden ondersteunt, bevordert en kan het helpen bij herstel en/of het voorkomen van ziekte.

Goed gedoseerde voedingssupplementen kunnen hierbij ondersteuning bieden.

Orthomoleculaire therapie staat nooit op zichzelf maar is een aanvulling op reguliere behandelingen. Onze therapeuten streven dan ook altijd een goed contact met uw huisarts/specialist na voor overleg of om eventuele interacties met medicijnen of een behandeling te voorkomen en op die manier. Op deze manier wordt een zo goed mogelijk effect bereikt.

Ons voedingsadvies is altijd individueel en gericht op uw klachten.

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

INDICATIES

Darmklachten, laag energieniveau, intoleranties, allergieën, chronische aandoeningen zoals reuma en Diabetes Mellitus type I en II, MS, (laaggradige) ontstekingen, ondersteuning rondom een operatie, herstel bij een blessure, overgangsklachten, menstruatieklachten, PMS, vruchtbaarheidsproblemen, burn-out, depressie, obesitas, huidproblemen, candida, enz.

WAT BIEDEN WIJ

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next