Het team

AD ROZA

AD ROZA

SPECIALISATIES

Ad is aanwezig op: 
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Big registratie nummer: 19034877404

Fysioprofit ad roza:

AD ROZA

IN 1983 AFGESTUDEERD ALS FYSIOTHERAPEUT

De fysiotherapie van toen is niet meer de fysiotherapie van nu. De symptoombestrijding, zoals pijn, zwelling en spierspanning, heeft voor mij, plaats gemaakt voor actieve functionele revalidatie volgens de PRT methode. De behandelbank heeft plaats gemaakt voor de oefenzaal. Het lichaam dient uitgedaagd te worden om het eigen herstelsysteem aan de gang te zetten. Dit systeem hebben we al duizenden jaren en heeft zich perfect ontwikkeld. Wij, als mens, bedenken dat het anders zou moeten en gaan symptomatisch reageren. Het behandelen van symptomen heb ik jaren geleden al afgeschaft Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden die het eigen herstelsysteem te bieden heeft.Gezien de jarenlange ervaring op dit gebied kan ik zeggen dat we goed zijn in het maken van stappen om het lichaam te verbeteren en prestaties te optimaliseren. Indien u bereid bent er voor te gaan zal het lichaam u niet teleurstellen.

Maak een afspraak

Fysiotherapie waalwijk

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next