FYSIOPROFIT

PRAKTISCHE ZAKEN

PRAKTISCHE ZAKEN

VERGOEDINGEN

Fysioprofit heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Indien u niet of niet voldoende verzekerd bent, dan gelden de tarieven volgens de prijslijst. De actuele tarieven hangen in de praktijk.

AANMELDEN

Bij aanmelding wordt gevraagd naar uw NAW gegevens, BSN nummer en, indien van toepassing, de verwijsbrief. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u specifiek behandeld wilt worden door een bepaalde fysiotherapeut.

WIJ VRAGEN U BIJ DE EERSTE AFSPRAAK MEE TE NEMEN:

Indien nodig, dan is behandeling bij u aan huis mogelijk.

PRAKTISCHE ZAKEN

algemeen over fysioprofit

Indien u in het bezit bent van een reanimatieverklaring bent u zelf verantwoordelijk om dat door te geven aan de behandelend fysiotherapeut.

 

NAAR DE FYSIOTHERAPEUT ZONDER VERWIJSBRIEF

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, hetgeen betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Bij aanmelding wordt met u een afspraak gemaakt voor een screeningsgesprek wat ongeveer 15 minuten zal duren. Daarna vindt de behandeling plaats (in de behandelkamer en / of oefenzaal).

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next