Fysioprofit

Over Fysioprofit

Fysioprofit in Waalwijk staat klaar voor iedereen die graag van lichamelijke klachten af wilt. Bij ons staat beweging en belastbaarheid centraal. Onze visie is dat belasten noodzakelijk is voor het lichaam. Als je goed (met de juiste intensiteit) belast, dan past het lichaam zich aan. En wat is goed? Daar zijn wij expert in. Wij brengen in kaart waar de zwakheden liggen en pakken die aan. Denk hierbij aan zwakheden in de botten, gewrichten, spieren, pezen, in het hart of in de longen.

Je kunt bij ons met en zonder verwijzing van huisarts of specialist terecht.

Klanten geven ons 5 sterren
Fysioprofit

Onze werkwijze

Wij gaan uit van actief herstel, wat betekent: oefenen, oefenen en nog eens oefenen. We trainen hiermee de belastbaarheid van het lichaam, waardoor het lichaam zich herstelt. Soms is een aanvullende behandeling, zoals het behandelen van triggerpoints, noodzakelijk om het herstel op de juiste wijze te bevorderen.

Dit principe trekken wij door voor klachten in het hele lichaam. Wanneer je je lichaam hebt overbelast tijdens het sporten, werken of tijdens het uitvoeren van je hobby, is training van de belastbaarheid belangrijk om de belastbaarheid te verhogen, zodat je niet opnieuw te maken krijgt met de klachten. Ook als je net een operatie achter de rug hebt, is het belangrijk om je lichaam opnieuw te trainen op gebied van belastbaarheid.

Fysioprofit

Maak een afspraak met
een van onze fysiotherapeuten

Fysioprofit

Eerste afspraak: de intake

Tijdens de eerste afspraak voeren we een uitvoerige intake uit. Hierbij kijken we naar de klachten, maar ook naar je levenspatroon. Wat doe je voor werk, welke sport beoefen je, en welke hobby’s? Deze factoren geven ons veel informatie over wat jouw lichaam normaliter aan kan op gebied van belastbaarheid. Vanuit hier kijken we welk behandelplan past bij het herstellen van jouw klachten, en om jouw belastbaarheid te verhogen indien nodig.

Fysioprofit

De behandelingen

Tijdens de behandelingen, op afspraak, gebruiken wij een actieve behandelmethode (PRT methode) om activiteiten en bewegingen te trainen. Tevens leer je hoe je door gericht te bewegen, verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Indien nodig, dan is behandeling aan huis mogelijk.

Fysioprofit

Wij vragen je het volgende mee te nemen bij de eerste afspraak:

Fysioprofit

Dé fysiotherapeut in Waalwijk en omstreken

Bij Fysioprofit vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk, met zo min mogelijk moeite, kunt bewegen in het dagelijkse leven. Een van onze methoden is het onder toezicht en begeleiding van onze fysiotherapeut trainen in onze oefenzaal. Hier beweeg je in een veilige omgeving, en kunnen we goed in kaart brengen wat jouw lichaam aan kan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op.