KLACHTEN

rugklachten

4 op de 5 mensen ervaart wel eens rugklachten. Daar wilt u het liefst zo snel mogelijk vanaf. Met fysiotherapie worden uw klachten behandelt en kunt u snel weer optimaal bewegen. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact op. Zo loopt u niet onnodig lang met rugklachten.

FYSIOPROFIT

RUGKLACHTEN

De wervelkolom is een specifiek en centraal onderdeel van ons lichaam. Hierin ligt de basis van onze kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Al onze therapeuten zijn specifiek geschoold in de revalidatie van dit essentiële lichaamsdeel. Door de veranderende leefomstandigheden, waarbij we steeds minder lichamelijk actief worden, gaat de wervelkolom steeds vaker problemen geven.

De aard van deze klachten zit vaak in een onder belasting of te eenzijdige belasting, waardoor de belastbaarheid afneemt. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van passieve, mobiliserende technieken in combinatie met een actief herstel van de kracht, stabiliteit en belastbaarheid van de wervelkolom. Hierdoor verbetert de functie en kunnen de dagelijkse belastingen beter verdragen worden.

Onze fysiotherapeuten kijken samen met u naar de beste aanpak voor uw persoonlijke klachten.

FYSIOPROFIT

Fysiotherapie voor rugklachten

Veel mensen lopen te lang rond met rugklachten. Sommige mensen denken zelf de problemen op te kunnen lossen. Dit voorziet vaak niet het gewenste resultaat.

Wat doet FysioProfit precies bij rugklachten? We vragen u wat niet meer lukt maar wat u wel wilt. Verder onderzoeken we naar de oorzaken en samen met één van onze fysiotherapeuten creëren we een persoonlijk behandelplan om u pijnvrij te krijgen. Zo kunt u weer optimaal functioneren en bewegen zoals u  dat graag doet.

Tips om rugpijn te voorkomen of verzachten

  • Gezond leven

De grootste risicofactoren voor rugpijn zijn toch wel overgewicht en roken. Een gezonde levensstijl kan deze kans verminderen.

  • Ontspan

Stress, angst en depressieve gevoelens kunnen zorgen voor rugpijn of dat deze niet vermindert. Ontspan genoeg in een goede houding.

  • Specifieke oefeningen

Als u lage rugpijn voelt opkomen, doe dan oefeningen voor uw rug. Benieuwd wat voor oefeningen het beste werken? Vraag het één van onze therapeuten of kijk op. www.thuisarts.nl.

  • Conditie

Conditie past bij een gezonde levensstijl. Door actief te blijven en bedrust te beperken versnelt u het herstel. Wandelen, zwemmen of fietsen helpen.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next