KLACHTEN

rugklachten

FYSIOPROFIT

RUGKLACHTEN

De wervelkolom is een specifiek en centraal onderdeel van ons lichaam. Hierin ligt de basis van onze kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Al onze therapeuten zijn specifiek geschoold in de revalidatie van dit essentiële lichaamsdeel. Door de veranderende leefomstandigheden, waarbij we steeds minder lichamelijk actief worden, gaat de wervelkolom steeds vaker problemen geven.

De aard van deze klachten zit vaak in een onder belasting of te eenzijdige belasting, waardoor de belastbaarheid afneemt. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van passieve, mobiliserende technieken in combinatie met een actief herstel van de kracht, stabiliteit en belastbaarheid van de wervelkolom. Hierdoor verbetert de functie en kunnen de dagelijkse belastingen beter verdragen worden.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next