Het team

HENK VAN KAATHOVEN

Fysiotherapeut Waalwijk

HENK VAN KAATHOVEN

SPECIALISATIES van Henk

Henk is aanwezig op: 

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Big registratie nummer: 59910058504

Fysioprofit:

HENK VAN KAATHOVEN

IN 2008 AFGESTUDEERD ALS FYSIOTHERAPEUT

Na een studie Bedrijfseconomie kwam ik erachter dat ik veel liever direct mensen help. Sporten en bewegen zijn voor mij persoonlijk passies en de link tussen lichaam en geest vind ik bijzonder interessant. Fysiotherapie was een logische keuze. Ik ga er altijd voor om op korte en op lange termijn samen resultaat te boeken. Actieve (sport) revalidatie zoals via PRT-methode staat daarbij op de voorgrond, omdat het lichaam zoveel kan. Triggerpoints behandelen of tapen werkt daarbij vaak ondersteunend. Daarnaast heb ik geruime ervaring in behandelen van mensen met Claudicatio Intermittens (etalagebenen). Verschillende cursussen hierbij gevolgd zoals motivational interviewing om iemand zo goed mogelijk te helpen. Deze kennis en ervaring gebruik ik ook bij mensen met hartklachten, coronarevalidatie en longklachten. Zelf doe ik graag voetballen, hardlopen en wielrennen.

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next