SPECIALISMES

FYSIOTHERAPIE

Fysioprofit biedt fysiotherapie aan in Waalwijk en werkt met een gespecialiseerd en gemotiveerd team. Beide fysiopraktijken zijn voorzien van moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten in een ruime oefenzaal en beschikken over ruime behandelkamers.
Onze fysiotherapeuten Ad Roza en Henk van Kaathoven staan voor u klaar om u te begeleiden, adviseren en behandelen.

FYSIOTHERAPIE

BIJ FYSIOPROFIT BEN JE IN PROFESSIONELE HANDEN!

Klachten ontstaan doordat het lichaam niet goed genoeg is om te doen wat men ervan verwacht. Het lichaam is niet in staat om te doen wat nodig is om bijvoorbeeld te kunnen werken of sporten. Om dit te compenseren moet u gericht oefenen. Het lichaam gaat zich aanpassen en wordt belastbaarder. Kracht oefeningen spelen hierbij een belangrijke rol. Je gebruikt je herstelvermogen en aanpassingsvermogen om goed en sterk genoeg te zijn om datgene te kunnen wat nodig is. Dit zorgt er voor dat je geen klachten meer hebt. Tijdens het oefenen komen eventuele tekortkomingen aan het licht. U gaat begrijpen waarom u klachten heeft en leert wat u er aan kunt doen. U leert dus ook hoe u kunt voorkomen dat de klachten terugkeren. Wij hebben bij Fysioprofit jaren lang ervaring hoe klachten aangepakt kunnen worden, uitgaande van uw eigen herstelvermogen. We kijken minder naar details en meer naar het geheel. Het functioneren bepaalt de kwaliteit van uw lichaam.

FYSIOTHERAPIE

VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

NEEM CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem direct contact op om te kijken wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen. Samen werken we aan uw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 

REVIEWS

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Minke Hogervorst
Lees verder
“Ik ben erg tevreden! Er wordt zorgvuldig naar je klachten gekeken en geluisterd en de training wordt daar speciaal op afgestemd. Heel fijn team.”
Simon Zimmerman
Lees verder
“Prima revalidatie na wervel breuk. Ik kan weer paardrijden.”
Tessa Walhout
Lees verder
“Top praktijk die kennis hebben van het vak.”
Previous
Next
Afspraak maken

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen!